Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира назвав подарований йому велосипед дешевим і пообіцяв віддати дітям
 
1-12-2011, 18:45  Влада

Мер Житомира назвав подарований йому велосипед дешевим і пообіцяв віддати дітям

 
Мер Житомира Володимир Дебой прокоментував вчорашню акцію біля стін міськради і пообіцяв передати подарований йому велосипед дітям.

Мер Житомира назвав подарований йому велосипед дешевим і пообіцяв віддати дітям



- Шкода що цей велосипед такий дешевий, тому що хотілося б дітям шкіл Житомира подарувати його. Я це обов'язково зроблю на свято Миколая. Сподіваюся що це якісний велосипед, - прокоментував подарунок Володимир Дебой.

Мер вважає що житомиряни в основному не підтримали цю акцію, так-як грошей зібрали дуже мало.

- Враховуючи те, що організатори зібрали близько 300 гривень за три дні, я вважаю що житомирянам це не цікаво і вони фактично не підтримали цю акцію, - впевнений мер.


Однак, як повідомив телеканал СТБ, на урядовому порталі з'явилася інформація про те, що Держказначейство заборонило купувати нову дорогу машину для житомирського мера.


Нагадаємо, вчора обурені примхами мера житомирські активісти принесли йому велосипед "Аист". Передати двоколісний транспорт меру не вдалося.

Активісти пристебнули велосипед на замок до пандусу під стінами мерії. Ключ відіслали мерові. Через кілька годин, коли активісти розійшлися, велосипед зник. Забрали його співробітники мерії або його хтось вкрав - невідомо.

Держказначейство заборонило купувати нову дорогу машину для житомирського мера мета акції досягнена.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!