Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Облрада роздал землю на якій розмістилися б 34 Житомир - Васильович
 
23-09-2009, 13:49  Влада

Облрада роздал землю на якій розмістилися б 34 Житомир - Васильович

 
'Облрада

Житомирська громадська організація «Бджола» вимагає, щоб обласна влада надала інформацію про товариства й організації, яким виділені більше 200 тисяч гектарів угідь на останній сесії облради.

Як повідомила прес-служба організації, "потрібен перелік, де знаходяться, точна адреси територій де виділені землі, на кого зареєстровані організації".

- Під година останньої скандальної сесії облради, яка відбулася 9 вересня було роздано земель, на якій розмістилися б 34 Житомир! Уявляєте масштаби зловживань? Від нашої організації мі вже відіслали відповідні заяви у Генпрокуратуру, СБУ та МВС з вимогою перевірити законність прийнятих радою рішень та у разі порушень притягнути до відповідальності винних осіб. Мі змусимо владу назвати прізвища усіх людей, які стояти за організаціями і товариствами, котрим під угіддя роздали більше 200 тис. гектарів землі на території Жітомірської області, - каже голова житомирської обласної опозиційної організації «Бджола» Олексій Васильовіч.

Саме ця організація почала бити у дзвін, привертаючи увагу громадськості і правоохоронців до дерибану 204.000 гектарів земель області. У вівторок керівництво обласної влади було вимушене скликати прес-конференцію й виправдовуватися.

- У нас завжди так: як ошпаряться на воді, то дмухають на молоко. От був випадок із Лозінським. Тепер люди думають, що і у нас таке буде. Вірю, що в області є ті, кого скривдили, то гань цим займаються компетентні органи, - говорити Віталій Француз.

Голова облради не вбачає у діях свого відомства нічого поганого. Мовляв закон не порушували.

- Облдержадміністрація почекала виділення Ємільчинській районній організації Українського товариства мисливців і рибалок виділення 102.000 га угідь. Мі теж на сесії ухвалили рішення. Тепер членуй товариства мають укласти догоду із держлісгоспом. Про якові оренду мова? - дивується Француз.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!