Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У мерії Житомира моніторингом ЗМІ та організацією закордонних відряджень займаються одні й ті ж люди
 
23-05-2012, 13:15  Влада

У мерії Житомира моніторингом ЗМІ та організацією закордонних відряджень займаються одні й ті ж люди

 
Стало відомо, хто організовує закордонні візити чиновників Житомирської мерії.

'У



На офіційному сайті Житомирської мерії опублікований проект рішення міськвиконкому, який стосується роботи управління зі зв'язків з громадськістю Житомирської міськради.

Управління по зв'язках з громадськістю з червня 2011 року по червень 2012 року підготувало 707 повідомлень про роботу мера, міськради і її виконавчих органів. Також проводиться щоденний моніторинг засобів масової інформації, завдяки яким "з'ясовуються позитивні сторони діяльності міської ради, які враховуються і розвиваються. Оперативне реагування на критичні матеріали дозволяє спростовувати помилкове критиканство і вчасно виправляти існуючі недоліки ".

«З метою розвитку міжнародного співробітництва, налагодження братерських відносин і зміцнення добросусідських відносин з містами України та світу управлінням налагоджено спілкування з 5 зарубіжними містами. У 2011 році місто Житомир відвідала офіційна делегація з м.Плоцк (Польща). У 2012 році організовані 2 робочі поїздки керівництва Житомирської міської ради у м. Плоцьк (Польща) і Кутаїсі (Грузія). Як результат, підписано Лист про наміри співробітництва між Житомиром і Плоцьком. Направлені листи про наміри встановлення дружніх відносин і партнерства в міста Монтана (Болгарія), Гартворд (США) лист до Посольства Чеської Республіки в Україну з наміром встановлення співпраці », - йдеться в проекті рішення.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!