Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Коростеня Володимир Москаленко потрапив у рейтинг найбільш незвичайних мерів України
 
12-11-2012, 21:14  Влада

Мер Коростеня Володимир Москаленко потрапив у рейтинг найбільш незвичайних мерів України

 
В Україні журналісти газети «Сегодня» склали рейтинг найбільш незвичайних мерів країни. У цьому рейтингу був помічений мер міста Коростень (Житомирська обл.) Володимир Москаленко.

'Мер


Про Москаленко пишуть, як про знавця кулінарії.

«Деруни - моє коронне блюдо, - говорить Володимир Москаленко. - У місті організував щорічний фестиваль дерунів, а в 2010 році ми приготували найбільший дерун у світі вагою в136 кг. Я беру участь у приготуванні разом з кухарями - чищу, тру картоплю, смажу. А потім пригощаємо городян ».

А ще Москаленко мріє перетворити Коростень в місто квітів.

«Я дуже люблю троянди. У мене вдома 1100 кущів. Власників магазинів і підприємств зобов'язуємо поруч зі своїм будинком посадити квіти. Хочу розбити розарій в місті, але це дуже дороге задоволення. Може, в майбутньому, наші люди скинуться бодай по кущику, і посадимо парк троянд ».

Слід зазначити, що Житомирщині по даному рейтингу дістався лише один незвичайний мер.

Також у рейтинг потрапили ще чотири незвичайних людини. Мер Славутича Володимир Удовиченко - самий «довгограючий» батько міста серед українських колег. «Я мером став в 1990 році і з тих пір переобирався 6 разів!» - Говорить Удовиченко.

Наймолодший мер України - в Алупці. Дмитру Карнауху лише 26 років. Дмитро - спортсмен. Він майстер спорту з тенісу. Співаючий мер дістався жителям Миколаєва. Володимир Чайка на цій посаді з 2000 року і часто під час свят і публічних виступів співає пісні.

Журналісти знайшли даму, якій до снаги керувати навіть «важким» шахтарським містом - таким як Красний Луч у Луганській області. Марина Філіппова працює мером з 2010 року.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!