Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирській області прокуратура через суд хоче змусити чиновників прибрати сміття
 
21-11-2012, 23:25  Влада

В Житомирській області прокуратура через суд хоче змусити чиновників прибрати сміття

 
Прокуратура Коростишівського району Житомирської області пред'явила позов до суду про визнання бездіяльності посадових осіб райдержадміністрації щодо поводження з відходами.

'В


Про це повідомили в прес-службі прокуратури Житомирської області.


Встановлено, що біля села Харитонівка на земельній ділянці площею 7 гектарів влаштована несанкціоноване звалище відходів каменеобробки.

Прокуратура внесла подання в райдержадміністрацію з вимогою утилізувати відходи та впорядкувати територію, яка належить до земель запасу Харитонівскої сільської ради. Однак вимогу прокурори в призначений термін виконано не було.

Прокуратура через суд вимагає від райдержадміністрації звільнити земельну ділянку від виробничих відходів.

Як відомо, підприємство ТОВ «СК« Техбудпромсервіс »виграло тендер на будівництво полігону твердих побутових відходів в м. Коростишеві Житомирської області (1-й пусковий комплекс). Планувалося, що ТОВ «БК« Техбудпромсервіс »побудує полігон твердих побутових відходів в Коростишеві в 2012-2013 роках. На будівництво підприємство повинно було отримати 4 млн. 499 тис. 228 грн.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!