Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Губернатор Рижук про гарячу воду в Житомирі: Немає ніякої помсти, є можливості, ми їх використовуємо
 
22-11-2012, 20:05  Влада

Губернатор Рижук про гарячу воду в Житомирі: Немає ніякої помсти, є можливості, ми їх використовуємо

 
Житомирський губернатор Сергій Рижук просить не називати відключення після виборів гарячої води в Житомирі «помстою», а депутат-опозиціонер Геннадій Зубко заявляє, що гаряча вода була політичним піаром.

Губернатор Рижук про гарячу воду в Житомирі: Немає ніякої помсти, є можливості, ми їх використовуємо


Про своє бачення причин відключення гарячого водопостачання в обласному центрі Рижук і Зубко розповіли журналістам у перерві сесії Житомирської обласної ради 22 листопада.

Житомирський губернатор сказав, що поважає Віталія Кличка (прес-служба партії «УДАР» розповсюдила заяву, що відключення гарячої води в Житомирі - помста влади за перемогу опозиції), але влада заперечую цю думку.

«Я поважаю Віталія Кличка і кожну думку, але на рівні області, на рівні такого міста, на рівні керівництва області, напевно, не варто вживати це слово « помста », Нікому ми не можемо мстити, хіба що самим собі нашкодити. Немає ніякої помсти, є можливості, ми їх використовуємо. І я б не хотів це політизувати. Що стосується гарячої води, то ми пропускали систему, потім, коли потепліло, трошки менше енергії використовуємо з відомих причин », - сказав Рижук.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!