Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Через відсутність кворуму сесію депутатів міськради Житомира перенесли на п'ятницю
 
6-12-2012, 00:39  Влада

Через відсутність кворуму сесію депутатів міськради Житомира перенесли на п'ятницю

 
Третє пленарне засідання сесії Житомирської міськради сьогодні так і не розпочало роботу, хоча для участі в сесії зареєструвався 31 депутат.

'Через


Після того, як мер Житомира Володимир Дебой запропонував провести «перекличку», два депутати покинули сесійну залу. Це дало меру підставу говорити про те, що немає кворуму для проведення сесії.

«Кворуму для проведення сесії немає, але якщо вже зібралися депутати та начальники управлінь, то давайте проведемо депутатські слухання з актуальних питань. А 7 грудня ми зберемося на сесію, згідно з моїм розпорядженням », - запропонував Володимир Дебой.

Присутні депутати наполягали на тому, що кворум для проведення сесії є і збиратися знову через два дні вони не мають наміру. Мер оголосив 10-хвилинну перерву, після якого запропонував провести депутатські слухання та подати на розгляд кандидатуру нового секретаря Житомирської міськради.

У свою чергу, екс-мер Житомира та нинішній депутат міськради Віра Шелудченко вважає, що мер заганяє себе в глухий кут, відмовившись проводити пленарне засідання 5 грудня, коли в сесійній залі присутня 31 депутат: «Що ви будете робити, коли в п'ятницю не прийдуть і ці 31 депутат? ».

Але, Володимир Дебой нагадав, що 7 грудня - великий день місцевого самоврядування, і депутатам потрібно зібратись і привітати один одного.

Однак, Віра Тимофіївна нагадала нинішньому меру як свого часу вона працювала з депутатами.

«Не радяться тоді, коли проводитиметься пленарне засідання, мер повинен з кожним депутатом переговорити до сесії. Давайте з більшістю говорити не один на один в кабінеті. Коли приносять заяву (депутати), то я за 24 години збирала сесію, були такі ситуації, і всі депутати були в залі. Якщо потрібно терміново прийняти кредит для теплокомуненерго - збирайте позачергову сесію по одному питанню. Сьогодні на сесію виносяться питання, які зовсім не узгоджені », - пояснювала меру Віра Шелудченко.

Нагадаємо, вчора 36 депутатів зібрали підписи, щоб провести сесію в середу. На сесію прийшли 31 депутат, але дехто почав виходити під час засідання.

Згідно з розпорядженням мера Житомира Володимира Дебоя, третє пленарне засідання вісімнадцятої сесії Житомирської міськради розпочнеться о 14.00 7 грудня.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!