Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На ліквідацію надзвичайної ситуації в Бердичеві виділено кошти!!!
 
Голосування   Ви та "піратство"!
 
Чи купуєте ви ліцензійні диски?
Всього проголосувало: 4

 
4-12-2009, 10:21  Влада / Господарство

На ліквідацію надзвичайної ситуації в Бердичеві виділено кошти!!!

 
'На

Кабінет міністрів України у терміновому порядку виділив 3,4 мільйона на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації в Житомирській області.
'На

Кабінет Міністрів виділив Міністерству з питань житлово-комунального господарства 3,434 млн. гривень на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася на головній каналізаційній насосній станції в м. Бердичеві Житомирської області.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну № 1433 від 18 листопада.
'На

Уряд виділив зазначену суму на безповоротній основі за рахунок перерозподілу коштів стабілізаційного фонду державного бюджету, які раніше планувалося виділити на реалізацію інвестиційних та інноваційних проектів з енергозбереження в житлово-комунальному господарстві.
'На

Кабмін доручив Міністерству житлово-комунального господарства забезпечити узгодження виділення коштів з комітетами Верховної Ради з питань фінансів і банківської діяльності та з питань бюджету, а також за погодженням з Міністерством фінансів і Міністерством економіки затвердити перелік витрат, пов'язаних з проведенням невідкладних аварійно-відновлювальних робіт.
'На

Крім того уряд доручив Міністерству фінансів забезпечити внесення відповідних змін до розпису держбюджету, а Державному казначейству - перерахувати кошти.
'На

Міністерству житлово-комунального господарства доручено подати до 2010 року Міністерству фінансів, Міністерству економіки і Державному казначейству звіт про використання виділених коштів.
'На

Як повідомлялось раніше, Секретаріат Президента критикує наповнення Кабінетом міністрів стабілізаційного фонду за залишковим принципом, а також порядок використання урядом коштів цього фонду.
'На

Нагадаємо, що 7 липня в 11 годині в Бердичеві внаслідок виходу з ладу електрообладнання головної каналізаційної насосної станції було затоплено стічними водами територію самої станції. Це призвело до скиду неочищених стічних вод в річку Гнилоп'ять. Обсяг викидів становив 417 метрів кубічних на годину. Для ліквідації аварії було задіяно 121 чоловіка та 32 одиниці техніки та плавзасобів. Також був скорочений графік подачі питної води в систему водопостачання міста Бердичева.


Бердичівський анекдот:


Грузин поступил в московский институт. Звонит домой:
- Папа, всё хорошо, не волнуйся. Ребята хорошие, очень тепло ко мне относятся, только говорят, что я выпендриваюсь.
- А почему они так говорят?
- Потому что я приезжаю в институт на своей машине.
- А они?
- А они на троллейбусе.
- Купи себе троллейбус, езди как все и не выпендривайся!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!