Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Понад чотирнадцять мільйонів гривень виділив Кабінет Міністрів на потреби міста Бердичева
 
8-05-2012, 14:20  Економіка

Понад чотирнадцять мільйонів гривень виділив Кабінет Міністрів на потреби міста Бердичева

 
У місті Бердичеві ще залишилася велика кількість проблем, що вимагають негайного рішення і відповідного фінансування на їх усунення. Природно, розраховуючи тільки на убогий міський бюджет, далеко не заїдеш, тому місцевий мер Василь Костянтинович Мазур користується будь-якою можливістю, щоб отримати додаткові субвенції з обласного чи державного бюджету, наполягаючи на тому, що саме Бердичів як ніяке інше місто потребує допомоги.

Понад чотирнадцять мільйонів гривень виділив Кабінет Міністрів на потреби міста Бердичева



Чи то наполегливість міського голови дала свої результати (як кажуть, крапля камінь точить), чи то в Міністерстві дійсно повірили в тяжке становище міста, але сталося неможливе - Бердичів отримав велику суму грошових коштів, які будуть спрямовані на вирішення нагальних проблем.

Як розповів на черговому засіданні виконкому у вівторок 8 травня мер міста Бердичева Василь Костянтинович Мазур, представники міської влади неодноразово зверталися з проханнями про допомогу до Президента України та Кабінету Міністрів - і нарешті, ці прохання були почуті. У листі від Уряду, що датоване 25 квітня 2012 року сказано, що згідно з Розпорядженням № 243-р "Про затвердження Інструкції Переліку об'єктів и заходів, що фінансуються у 2012 році за рахунок коштів державного фонду РЕГІОНАЛЬНОГО розвитку» місто Бердичів (єдиний в Житомирській області!) отримає 3248000 і скількись там копійок на будівництво Дитячого садка № 2 по вулиці Червона (мікрорайон рафінадного заводу). Завдяки цьому вже до кінця року будівництво даного закладу для маленьких мешканців мікрорайону може бути повністю завершено, і дитячий садок розкриє свої двері для першої групи малюків.

Крім цього мер міста Бердичева повідомив ще одну приємну новину - 800 000 гривень на будівництво очисних споруд вже знаходяться на рахунках казначейства, і до кінця року може початися ще одне грандіозне будівництво. Тим більше що Кабінет Міністрів крім грошей на будівництво садка виділив ... ще майже одинадцять мільйонів гривень і на роботи зі спорудження очисних споруд!

При цьому Василь Костянтинович зауважив, що ще 5 квітня міський рада отримала негативну відповідь від Кабінету Міністрів України, в якому говорилося про відмову в державному фінансуванні. Не забув мер згадати і про активну підтримку облдержадміністрації у вирішенні такого важливого питання. Так що будемо сподіватися, що незабаром проблема належної якості питної води в кранах бердичівлян буде вирішена остаточно і безповоротно. Цього року відбудеться урочисте відкриття фільтрувальної станції, а там дивишся - і очисні споруди запрацюють.

Денис ЗАРЕМСКІЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!