Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Голова Житомирської облради Запаловський став кавалером чергового ордена
 
15-01-2013, 19:09  Влада

Голова Житомирської облради Запаловський став кавалером чергового ордена

 
Голова Житомирської обласної ради, регіонал Йосип Запаловський, став кавалером ордена міста Бердичева «За заслуги».

'Голова


За словами Бердичівського мера Василя Мазура, за останні кілька років Йосип Антонович став справжнім другом міста Бердичева.

14 січня під час проведення на сцені Палацу культури урочистості під назвою «Слава Бердичева» де відзначали досягнення кращих з кращих бердічівлян, він теж був присутній у залі в якості почесного гостя. І навіть брав участь у церемонії нагородження.

Під час проведення церемонії зі словами подяки до Запаловський звернувся Бердичівський мер Мазур, який висловив подяку за співпрацю та надану місту допомогу, і вручив йому найвищий знак відмінності бердічівлян - орден «За заслуги перед Бердичевом».

Як повідомлялося, 2 жовтня 2012 заступник керівника обласної Партії регіонів Йосип Запаловський отримав від православної церкви Орден Георгія Побідоносця.

Раніше, 24 серпня 2012 року, Президент України Віктор Янукович присвоїв голові Житомирського ради Йосипа Запаловського звання «Заслужений економіст України».

А в березні 2012 року, голова облради Запаловський був удостоєний звання генерала-отамана українського козацтва.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!