Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сайти Vkontakte.ru і Odnoklassniki.ru закривають 1 лютого за наказом Тимошенко.
 
27-01-2010, 21:00  Влада

Сайти Vkontakte.ru і Odnoklassniki.ru закривають 1 лютого за наказом Тимошенко.

 
Сайти Vkontakte.ru і Odnoklassniki.ru закривають 1 лютого за наказом Тимошенко.


Популярні соціальні мережі стануть жертвами політичного цинізму Тимошенко та її нереалізованих амбіцій. Українські користувачі будуть відключені від найбільш популярних соціальних мереж Вконтакті і Однокласники.
'Сайти


Причиною для цього стало доручення прем'єр-міністра країни Юлії Тимошенко голові СБУ відрізати українську інтернет-аудиторію, цитуємо: від шкідливих сайтів Vkontakte.ru, Odnoklassniki.ru (Однокласники) і Connect.ua, що негативно впливають на користувачів і здатні дестабілізувати соціально-політичну ситуацію в країні. Згідно з повідомленням джерела в БЮТ, відключення відбудеться 1 лютого на невизначений термін.
'Сайти


Всі деталі вже уточнені, саме відключення українських користувачів Вконтакті і Однокласники відбудеться близько опівночі в ніч на 1 число останнього місяця зими, тобто рівно за тиждень до другого туру виборів президента України. У мережі вже з'явилися обурені вигуки користувачів популярних соціальних мереж Вконтакті.ру і Одноклассники.ру, які прямо сказати шоковані і готові до рішучих дій. На деяких сайтах з'являються невеликі угруповування хакерів налаштованих більш ніж вороже. Так, одна з таких груп заявляє про те, що вони беруть на себе відповідальність за хакерські атаки які відбулися напередодні на сайтах Юлії Тимошенко та її блоку.

Партія регіонів, у свою чергу, не підтверджує і не спростовує факту швидкої смерті Вконтакті і Однокласники для українських користувачів. У той же час, пан Хомутиннік упевнений, що якщо Вконтакте та інші соцмережі все-таки спробують закрити, Партія регіонів зробить все, щоб користувачі інтернету змогли відстояти своє право на свободу спілкування, повідомляє сайт Прокуратури. Також прокоментували ситуацію і в Секретаріаті Президента України: Віктор Андрійович вважає, що одним з головних досягнень українського суспільства останніх років стала свобода слова, і забрати у людей цю свободу не має права ніхто, тим більше прем'єр-міністр країни.

Якщо СБУ піде на протизаконні дії щодо соціальних мереж Вконтакте.ру, Одноклассники.ру і Коннект.юа, президент зробить все від нього залежне щоб запобігти утиску прав громадян України. Нагадаємо, в день виборів 17 січня о 23.00 хакерами була зроблена атака на сайт лідера Партії регіонів кандидата в президенти Віктора Януковича. Сайт не працював і на наступний день атаки тривали. У серпні 2009 року найпопулярніша россійская соціальна мережа Вконтакті була зламана і в Інтернеті з'явилася база з логінами і паролями.


это все п**** и провокация...


Ніхто нічого не відключає
Ось, офіційний сайт
http://www.tymoshenko.ua/uk/article/a65oce23


Головна > Новини > БЮТ: інформація про закриття соціальних мереж є абсурдною
Новини та події
28 Січ 2010, 13:35
БЮТ: інформація про закриття соціальних мереж є абсурдною
_dsc5931.jpgБлок Юлії Тимошенко називає брехливою інформацію про начебто існування плану Кабінету Міністрів щодо відключення українських користувачів від популярних соціальних мереж Vkontakte.ru, Odnoklassniki.ru и Connect.ua.

"Попри абсурдність цієї "дези", розповсюджуваної нашими конкурентами, прес-служба Блоку Юлії Тимошенко уповноважена заявити, що вищезазначені ресурси перебувають у цілковитій безпеці, а плітки про начебто їхнє закриття не мають під собою жодного підґрунтя", - йдеться в заяві.


Вы портите другую жизнь что закрываете сайт вконтакте и однокласники
может люди общаются !!!!


Нічого вони не закриють! )))) Це абсурд ))


Все не верят что Юлька сможет это сделать...
Это реальный абсурд!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!