Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Якщо до вас прийшли за грошима для померлої сусідки, не поспішайте відкривати гаманець.
 
14-03-2010, 09:54  Випадки

Якщо до вас прийшли за грошима для померлої сусідки, не поспішайте відкривати гаманець.

 

Якщо до вас прийшли за грошима для померлої сусідки, не поспішайте відкривати гаманець.

Якщо до вас прийшли за грошима для померлої сусідки, не поспішайте відкривати гаманець.


Ні для кого не секрет, що похорони в наші дні обходяться недешево. А якщо померлий не має родичів, впоратися зі скорботними фінансовими витратами нерідко допомагають його сусіди. Цим і вирішила скористатися аферистка з Бердичева, повідомляє УКРІНФОРМ.

До мешканцям багатоповерхівки на Червоній горі прийшла заплакана жінка в жалобній одежі. Стукаючи в квартиру за квартирою, вона повідомляла всім сумну новину: померла сусідка з першого під'їзду, самотня бабуся Марія Іванівна. Похорони призначені на завтра, а от грошей не вистачає.

Люди охоче давали хто 5, хто 10, а хто і 20 гривень. Щиро дякуючи кожному хто пожертвував, жінка запросила всіх на похорони. Яким же було здивування мешканців, коли, йдучи вранці на роботу, вони побачили живу і неушкоджену Марію Іванівну, що йде в магазин по молоко!

До речі кажучи, з подібним фактом шахрайства нещодавно зіткнулися львів'яни. Там теж убита горем родичка ходила по редакціях газет і журналів і збирала гроші на похорон відомої тележурналістки. На щастя, та виявилася жива-здорова. І цілком ймовірно, вже на власному досвіді спробує попередити людей і не дати заробити на їх довірливості всяким пройдисвітам.
За матеріалами svodka.net

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!