Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Страшні затори на Житомирській трасі.
 
10-04-2010, 15:05  Випадки

Страшні затори на Житомирській трасі.

 

Страшні затори на Житомирській трасі.


0


Сьогодні, станом на 11.00, на виїзді з Києва у бік Житомира утворилася багатокілометрова пробка, повідомляє ІА «Наш Продукт». Причиною затору став пресловутий світлофор розташований в районі с. Стоянка.

Зокрема, на автодорозі М-06 з 9-ї ранку скупчилася багатокілометрова пробка з автомобілів у районі населеного пункту для стоянки машин. Зі збільшенням транспортного потоку з Києва, дорожній затор в районі населеного пункту для стоянки машин зростає. Тут вільному проїзду транспорту перешкоджає світлофор, встановлений на 21-му кілометрі автодороги, а також кілька рядів так званих «лежачих поліцейських», встановлених безпосередньо перед світлофором.

Даний злощасний світлофор з'явився нинішньою зимою на перехресті траси М-06 і дороги місцевого значення з села Гореничі в село для стоянки машин. Ряд ЗМІ раніше повідомляли з цього приводу, що «світлофорний об'єкт на автодорозі М-06 (Київ - Чоп) км 21 + 995», нібито встановлений з порушенням діючих в Україні правил. Згідно з державним стандартом України навіть на трасах міжміського значення категорично заборонено встановлювати «лежачих поліцейських», а траса М-06, де подібні дорожні пристосування є, - дорога не міжміського, а навіть міжнародного сполучення.

Тим не менше, на офіційному порталі «Укравтодору» значиться, що одіозний дорожній об'єкт (світлофор в районі с. Стоянка - Ред.), З'явився на міжнародній магістралі М-06 за рекомендацією ... «Міжнародного інвестиційного банку», який проводив аналіз проекту капітального ремонту автодороги «Київ - Чоп». Нібито, ділянка дороги у районі с. Стоянка для стоянки машин було аварійно небезпечним, через інтенсивний перехресний рух, де перетиналися траса М-06 і дорога місцевого значення з с. Гореничі в с. Стоянка.

Разом з тим, в ЗМІ вже повідомлялося , що має в своєму розпорядженні іншої версією причин встановлення в даному місці світлофора. Ця версія кардинально відрізняється від офіційної «укравтодорівської», створеної спеціально для «замилювання» очей громадськості.

Зокрема писали, що перехрестя й світлофор на міжнародній трасі «Київ-Чоп», в районі населеного пункту «Стоянка», зобов'язані своєю появою пану Макаренку - колишньому голові Державної митної служби України.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!