Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі 28-річний педофіл жорстоко зґвалтував 10-річну дівчинку
 
8-05-2010, 14:18  Випадки

В Житомирі 28-річний педофіл жорстоко зґвалтував 10-річну дівчинку

 
У вівторок 4 травня, ввечері, в Житомирі була зґвалтована десятирічна дівчинка. Працівники міліції спрацювали швидко і злагоджено. Протягом двох діб вони затримали підозрюваного у злочині 28-річного жителя Житомира.

Як розповіла дівчинка, близько 18 годин вона вирушила до бабусі на роботу. На вулиці було світло, і батьки спокійно відпустили доньку одну. Бабусю на роботі вона не застала і вийшла на вулицю її пошукати. Замість бабусі вона наткнулася на молодого виродка, який її зґвалтував.
'В

У шоковому стані дитина вийшов на вулицю і втратив свідомість. На щастя, перехожі не залишилися байдужі і відвезли дівчинку до лікарні.

Близько одинадцятої години вечора, повідомлення з лікарні про те, що у них знаходиться дівчинка з тяжкими тілесними ушкодженнями, надійшло в міліцію. Трохи пізніше в ході огляду лікарі з'ясували, що дитина до того ж і зґвалтована з особливою жорстокістю.

На місце подій негайно виїхала слідчо-оперативна група, сформована з працівників Богунського РВ і обласного управління. Весь особовий склад міліції був зорієнтований на розшук невідомого. Проблема полягала і в тому, що свідків злочину не було. Єдиною, хто бачив злочинця, була потерпіла дівчинка. У шоковому стані, перелякана, вона насилу змогла описати зовнішність збоченця. Складений з її слів фоторобот нагадував оригінал досить віддалено.
'В

Тим не менше, оперативникам вдалося затримати 28-річного педофіла, у якого були вилучені докази злочину. Раніше судимий за тяжкий злочин, він так і не зміг виразно пояснити мотив свого вчинку.

За даним фактом відкрито кримінальну справу за ч.4 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України, покарання за якою передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років.


Не знаете, что такое бурятские позы ? Узнать можно на happycook.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!