Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на переході Волга збила 10-річну дівчинку
 
26-10-2010, 21:34  Випадки

У Житомирі на переході Волга збила 10-річну дівчинку

 
У Житомирі 26 жовтня близько 14 годин в Житомирі на перехресті вулиць Перемоги та Сабурова (Богунія) водій Волги збив школярку.

У Житомирі на переході Волга збила 10-річну дівчинку



Про це на прес-конференції 26 жовтня повідомив заступник начальника УДАІ УМВС України в Житомирській області, полковник міліції Іван Прохоренко.

На щастя, дитина залишилася живою.

Т-подібне перехрестя Перемоги-Сабурова вважається одним з найнебезпечніших в Житомирі для переходу пішоходами, оскільки там працює тільки миготливий світлофор, хоча решта атрибутів переходу («зебра» і дорожній знак "перехід") присутні.

Відомо, що поряд знаходиться обласний центр матері і дитини (пологовий будинок), і натовпи його співробітників щоранку і щовечора реально ризикують життям, долаючи небезпечний перехід.

За словами Івана Прохоренка, дитина перебігала дорогу зі сторони вулиці Сабурова і потрапила прямо під колеса легковика. Можливо, дівчинка вибігла на дорогу раптово, і водій не зміг вчасно загальмувати.

Відомо, що з 27 жовтня у житомирських школах починаються осінні канікули. А під час канікул, як відомо, кількість «дитячих» ДТП збільшується, констатують працівники ДАІ.

Як резюмував полковник Прохоренко, лікарі швидкої допомоги діагностували у потерпілої дівчинки кілька ударів і перелом стегна. Зараз дитина знаходиться у лікарні.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!