Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жителі Житомирської області біля своїх будинків знаходять артилерійські снаряди
 
8-10-2009, 17:49  Випадки

Жителі Житомирської області біля своїх будинків знаходять артилерійські снаряди

 
'Жителі

6 жовтня в Бердичівський міський відділ міліції Житомирської області поступило повідомлення від мешканки райцентру про те, що при установці забору на відстані 5 метрів від житлового будинку був виявлений артилерійський снаряд калібру 85 мм часів Великої Вітчизняної війни.

Працівники міліції прийняли заходи по охороні місця виявлення боєприпасу і його знищення. Про повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирської області.



За минулу добу в Королівський районний відділ міліції міста Житомира поступило повідомлення від жителя обласного центру про те, що під час риття траншеї для водопроводу він виявив артилерійський снаряд калібру 85 мм часів Великої Вітчизняної війни.

Прийняті заходи по охороні місця знаходження і знешкодження боєприпасу.

Шановні громадяни! При виявленні небезпечних знахідок на ваших присадибних ділянках необхідно негайно повідомити про це у відповідні правоохоронні органи і ні в якому разі самостійно їх не стосуватися.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!