Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирської області сільгосптехніку розносять по запчастинах
 
21-10-2009, 21:29  Новости Житомира

У Житомирської області сільгосптехніку розносять по запчастинах

 
'У

20 жовтня в Романовський районний відділ міліції Житомирської області поступило відношення дирекції сільськогосподарського підприємства про те, що з території тракторного парку господарства, що охороняється, невідомим викрадені запчастини до сільгосптехніки. Сума збитку складає 8 тис. гривень.
Співробітники кримінального розшуку встановили, що цей злочин скоїли 27-мі і 37-річні жителі району, в яких викрадене частково вилучене. Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирської області. Шановні керівники сільськогосподарських підприємств! Правоохранітелі звертаються, в першу чергу, до вас: щоб уникнути здійснення крадіжок, поклопочіться про безпеку господарств. Наявність на території підприємства охоронця, устаткування господарства надійними замками значно понизять можливість зловмисників скоїти злочин. А встановлення відеоспостереження або охоронної сигналізації може стати додатковим чинником захисту вашого майна.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!