Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Пекельна спека в Україні не щадить ні дітей, ні дорослих
 
23-07-2010, 12:25  Випадки

Пекельна спека в Україні не щадить ні дітей, ні дорослих

 
Нестерпна спека вбиває українців

0



В Україні з'явилися перші жертви нестерпної спеки. У Дніпропетровську прямо в колясці помер від теплового удару двомісячний малюк.

А на Львівщині трирічна дівчинка з'їхала з дитячої гірки і обпекла попку об розпечений метал. Малятко довелося рятувати в Центрі термічної травми та пластичної хірургії 8-ї міськлікарні.

На Дніпропетровщині помер 72-річний чоловік. Медики кажуть, що він страждав хронічними захворюваннями, які при жарі сильно загострюються.

Високі градуси не витримує навіть техніка.

В Одесі прямо на маршрутах доведеться зупиняти тролейбуси, щоб ті трохи охололи до максимально допустимих 30 градусів. А в Маріуполі днями прямо на вулиці вибухнули скати у маршрутки. Гума не витримала тиску, який росте з кожним зайвим градусом. Від удару у мікроавтобуса зірвало днище. На щастя, в середині дня пасажирів було небагато, і медична допомога знадобилася лише одній людині.

Не стала винятком і наша область. На території Черняхівського району, за останній тиждень, потонуло 3 чоловіки. Спека і алкоголь забрали їхні життя. То ж будьте обережними на водоймах, після перегріву на сонці не варто швидко заходити до води, а тим більше на підпитку.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!