Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Унікальний комікс врятував сім'ю від банкрутства
 
8-08-2010, 15:10  Випадки

Унікальний комікс врятував сім'ю від банкрутства

 
Продавши на аукціоні старі комікси, американці змогли викупити свій будинок і уникнути виселення.

0



Сім'я перебувала на межі виселення з власного будинку - вони влізли у великі борги і не мали можливості розплатитися. Неупереджені працівники банку поставили подружжя перед фактом, що незабаром їх чекає життя на вулиці.

Готуючись до виселення, пара знайшла в підвалі давно забуту колекцію старих коміксів. Більшість коміксів в коробці коштувало від $ 10 до $ 30, однак один з них представляв собою унікальний екземпляр, датований 1938 роком, в якому з'явилася Залізна Людина, що несе машину над головою. Цей комікс був оцінений на аукціоні в $ 1,5 мільйона.

Інший журнал представляв собою випуск, на сторінках якого найпопулярніший герой коміксів, Супермен, з'являється в перший раз. Комікс був куплений в 1950-х роках подружжям, що виявили бажання залишитися анонімними.

- Банк був готовий виставити сім'ю на вулицю. Вони буквально залишалися без даху над головою, - повідомив співвласник компанії Metropolis Comics Вінсент Зурзоло. - Збираючи речі, щоб їхати, вони наткнулися на коробку зі старими коміксами, які принесли їм статок.

Саме представники компанії Metropolis Comics викупили у сім'ї раритетні комікси.

- Супермен врятував їх, - з посмішкою зазначив Зурзоло.

Проте не всім американським сім'ям так щастить. У цьому році понад півтора мільйонів будинків будуть конфісковані в американців за несплату боргів.
За матеріалами lifenews.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!