Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Нові урни в Житомирі розмалювали написами: «Чисте місто - брудна влада».
 
30-08-2010, 23:25  Випадки

Нові урни в Житомирі розмалювали написами: «Чисте місто - брудна влада».

 
«Чисте місто - Брудна влада». Саме такі написи змогли побачити житомиряни сьогодні вранці на урнах для сміття, на вулиці Михайлівській, в центрі Житомира.

Нові урни в Житомирі розмалювали написами: «Чисте місто - брудна влада».



Як стало відомо, таким чином висловили свою позицію активісти нової житомирської громадської кампанії «Марш патріотів». До складу якої входять відомі в місті громадські діячі, політики і вчені.

- Нинішня влада викликає обурення своїми діями. Чисте місто - це коли працівники ЖЕКів вчасно отримують заробітну плату, коли сквери будуються вчасно, а не за кілька років, коли не знищується ТТУ, коли люди, які вчасно сплатили комунальні платежі не залишаються без водопостачання, - прокоментував учасник оргкомітету Руслан Коцюбинський.

За його словами, така ситуація в місті носить системний характер і влада своїми справами, як встановлення урн з гарними написами, намагається лише завуалювати свою справжню суть. А гасло патріотів реально відображає існуючий стан речей.


Нагадаємо, нещодавно в центрі Житомира встановили нові урни для сміття. Їх, у кількості 300 шт. подарували місту місцеві бізнесмени. Урни були встановлені в центрі міста, на зупинках громадського транспорту, в парках і міських скверах.



За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!