Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Чорні листівки» повідомляють про початок опалювального сезону в Житомирі. Шелудченко спростовує
 
4-10-2010, 21:31  Випадки

«Чорні листівки» повідомляють про початок опалювального сезону в Житомирі. Шелудченко спростовує

 
У місті Житомирі невідомі розповсюджують листівки з заявою про початок опалювального сезону.

«Чорні листівки» повідомляють про початок опалювального сезону в Житомирі. Шелудченко спростовує



Також, сьогодні, 4 жовтня 2010 року, мер Житомира Віра Шелудченко підписала розпорядження «Про початок опалювального сезону 2010-2011 років у м. Житомир».

Підготовка до опалювального сезону в місті повністю завершена і тепер міська влада чекає ліміти газу, який повинен виділити ДК «Газ Україна». Про це йшлося сьогодні на нараді з представниками КП «Житомиртеплокомуненерго».

- Місто повністю готове прийняти теплоносії. Є одна проблема - борги, які накопичило попереднє керівництво «Житомиртеплокомуненерго» перед «Нафтогазом». Днями ми закінчили аудит і можна зробити висновок - підприємство навмисно вводилося в борги перед «Нафтогазом», вчасно не збиралися платежі населення, кошти виводилися на підставні фірми. Відповідні матеріали вже передані в правоохоронні органи, і найближчим часом вони нададуть свої висновки, - зазначила Віра Шелудченко.

Мер сподівається, що незважаючи на це «Нафтогаз» вчасно виділить ліміти газу і опалювальний сезон у Житомирі почнеться своєчасно, відповідно до чинного законодавства - 15 жовтня.
Однак, як стало відомо, сьогодні в районі вулиць Лесі Українки і Щорса, на дверях під'їздів багатоповерхівок з'явилися наклеєні листівки із заявою про те, що: "У всіх будинках без винятку буде включено опалення вночі з 5 по 6 жовтня". Листівки були підписані мером міста Вірою Шелудченко.

У прес-службі житомирського міськради ці листівки назвали "чорним піаром" і "провокацією". Працівники місцевих ЖЕКів вже отримали наказ очистити двері під'їздів від «чорних листівок».

За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!