Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мама господаря «Житомирцукор» вигнала з офісу комунальників, які відключали опалення.
 
14-09-2010, 23:55  Випадки

Мама господаря «Житомирцукор» вигнала з офісу комунальників, які відключали опалення.

 
Понеділок 13 вересня видався для представників Житомиртеплокомуненерго м'яко кажучи неспокійним. Про це повідомляє прес-служба КП «Житомиртеплокомуненерго».


Мама господаря «Житомирцукор» вигнала з офісу комунальників, які відключали опалення.



Фахівці «Житомиртеплокомуненерго» прибули за адресою: провулок Львівський, 2, щоб провести планове відключення від мережі теплопостачання ТОВ «Житомирцукор», борг якого становить 40,5 тис. гривень.

У будинку ТОВ «Житомирцукор», який знаходиться в центрі міста, розташований банк «Надра», туристична компанія «Ека-тур», ТОВ НК «Нафталюкс», ТОВ «Техносвіт» і ряд інших організацій. ТОВ «Житомирцукор» - один зі злісних неплатників за теплову енергію.

В офісі «Житомирцукор» представників КП «Житомиртеплокомуненерго» зустріли досить вороже. Побачивши журналістську фотокамеру, жінка, не назвалася, нахабно виштовхнула 3-х представників КП «Житомиртеплокомуненерго» за двері. Дивом їм вдалося прибрати руки з дверного отвору - ще секунда і вони б залишилися без пальців. Одна представниця КП «Житомиртеплокомуненерго» залишилася в офісі, і двері відразу ж замкнули. З точки зору того, що протягом 10 хвилин люди в офісі відмовлялися йти на контакт, «тепловики» змушені були викликати міліцію.

Акт про відключення складали під зачиненими дверима. Від чоловіка в коридорі вдалося дізнатися, що жінку, яка так «погосподарювали» з «гостями», звуть Галина Іванівна. За словами незнайомця, вона - «мати Діми, Дмитра Миколайовича Пащенко - господаря ТОВ« Житомирцукор ».

Після прибуття міліції представники «Житомирцукор» змінили своє ставлення і пообіцяли начальнику юридичного відділу КП «Житомиртеплокомуненерго» Ігорю Кремову розрахуватися з боргами протягом двох тижнів.

У результаті комунальники відключили «Житомирцукор» від мережі теплопостачання. Підключення до мережі відбудеться після погашення боргу.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!