Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомиртеплокомуненерго напередодні опалювального сезону «лякає» боржників виконавчою службою
 
1-09-2012, 14:29  Суспільство

Житомиртеплокомуненерго напередодні опалювального сезону «лякає» боржників виконавчою службою

 
Житомиртеплокомуненерго просить споживачів вчасно розраховуватися за послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання. Через борги комунальне підприємство не зможе отримати лімітів газу, а, отже, не зможе розпочати опалювальний сезон вчасно.
Таке повідомлення розміщене на офіційному сайті КП "Житомиртеплокомуненерго".

'Житомиртеплокомуненерго



Зараз на підприємстві склалася дещо важка ситуація, яка виникла через борги за вже спожиті послуги з теплопостачання та гарячого водопостачання населення і організацій. Всього сума боргу складає більше 27 млн. грн., з яких майже 19 млн. грн. - борги населення, більше 4 млн. грн. - борги госпрозрахункових підприємства та більше 3,5 млн. грн. - державні установи.

Гостей з виконавчої служби «Житомиртеплокомуненерго» варто очікувати тим, хто заборгував 2 тисячі і більше гривень. До початку опалювального сезону з боргами повинно бути покінчено. І для всіх буде краще, якщо житомиряни розрахуються добровільно, оскільки нарахування виконавчої служби - це додаткові 10%, які лягають на плечі платника.

«Ми будемо наполегливими - якщо не відкриють сьогодні, прийдемо завтра. І якщо ви не хочете бачити нас в своїх оселях, будь ласка, платіть за тепло. Якщо споживачі не платитимуть, підприємство «Житомиртеплокомуненерго» не зможе отримати лімітів газу. Якщо не буде лімітів газу, ми не почнемо своєчасно опалювальний сезон. І дитячі садки, лікарні, школи опиняться без тепла », - розповів начальник відділу збуту КП «Житомиртеплокомуненерго » Валерій Вікарчук.

Тому робота з боржниками триватиме. І турбуватися з цього приводу варто не тільки мешканцям, а й підприємствам-боржникам.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!