Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чим загрожує помилка в Facebook?
 
20-09-2010, 20:19  Випадки

Чим загрожує помилка в Facebook?

 
14-річна британська школярка, запросивши на свій день народження друзів через Facebook, помилково адресувала його всім бажаючим.

Чим загрожує помилка в Facebook?



У результаті, на свято вирішили прийти понад 21 тис. осіб. Ребека Джавелю (Rebecca Javeleau) з Хертфордшира вказавши в запрошенні свою адресу і телефон, планувала запросити 15 друзів. Однак, після помилкової розсилки, на оголошення моментально відреагувало 7 тис. чоловік.

Мати дівчинки Трейсі Лайвсей (Tracey Livesey), дізнавшись про зростаюче число відвідувачів, скасувала святкову вечірку, призначену на 7 жовтня. Однак через побоювання, що багато хто з відгукнувшихся користувачів Facebook все ж таки захочуть потрапити на свято, поліція виставила патрулі навколо будинку іменинниці.

"Я заборонила Ребеці доступ до комп'ютера, їй довелося змінити SIM-карту через величезну кількість дзвінків з приводу свята", - сказала мати дівчинки. "Адміністрація Facebook повинна зрозуміти, що десятки тисяч гостей на святкуванні 15-річчя - це помилка, і закрити групу автоматично. Поліція намагалася зв'язатися з менеджерами соціальної мережі з цієї проблеми, але відповіді не отримала", - додала Лайвсей.

Цей інцидент викликав нову хвилю критики на адресу налаштувань безпеки персональних даних в Facebook, через які подібні казуси вже траплялися. На початку цього року понад 50 п'яних хуліганів влаштували погром у будинку 15-річної Рейчел Росс, яка запросила друзів на невелику вечірку за допомогою Facebook. Збиток був оцінений в 15 тисяч фунтів.

У свою чергу адміністрація соціальної мережі відмову від співпраці з поліцією мотивувала, тим, що установки приватності зустрічей і груп чітко позначені і відокремлені від настройок безпеки особового профілю користувача. За словами представника Facebook, "якщо користувачі вважають будь-яку інформацію на Facebook неприйнятною, на кожній сторінці є посилання, щоб вказати на це".
За матеріалами hi-tech.tochka.net

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!