Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області на грибників напала рись
 
24-09-2010, 23:22  Випадки

У Житомирській області на грибників напала рись

 
В селі Нова Гута, що під Малином Житомирської області лісова рись напала на грибників. Напад стався у вівторок, 21 вересня, пише «Фокус». За словами постраждалого, Миколи Рудька, він з товаришами зібрався в ліс, де на них несподівано напала рись.

0



Спочатку хижак стрибнув на спину товаришеві потерпілого, але той зумів її скинути. Потім вона атакувала потерпілого і правою лапою порвала йому брову, не зачепивши очей, так як він встиг закритися рукою.

Зараз Микола Рудько лежить у міській лікарні Бучі, під Києвом. За словами лікарів, через кілька днів і курсу щеплень він зможе повернутися додому. На руці, яку покусала рись, невелика набряклість, сухожилля не пошкоджені. Захищаючись, грибникам довелося використовувати ножі, які були при собі. Рись померла від отриманих поранень. Пізніше її доставили до Вишневого на експертизу, де з'ясувалося, що тварина не була хвора на сказ.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!