Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області ДАІ затримала п'яного водія пасажирського автобуса
 
26-10-2010, 21:32  Випадки

У Житомирській області ДАІ затримала п'яного водія пасажирського автобуса

 
24 жовтня о 7 годині ранку в смт Попільня Житомирської області працівники ДАІ зупинили автобус, водій якого був явно п'яний.

У Житомирській області ДАІ затримала п'яного водія пасажирського автобуса



В автобусі знаходилися пасажири.

Як розповів журналістам заступник начальника УДАІ УМВС України в Житомирській області, полковник міліції Іван Прохоренко, 32-річний шофер від медичного огляду відмовився.

Результат - чоловік притягнутий до адмінвідповідальності (а це - штраф від 2500 до 3400 гривень, позбавлення права керувати транспортним засобом на 1-2 роки, громадські роботи - на розсуд суду). Автобус, яким керував безтурботний водій, поставлений на штрафмайданчик.

Матеріали цієї справи передані до суду.

Як повідомив полковник Пророренко, на даний час у зв'язку з хвилею резонансних ДТП за участю пасажирського транспорту, яка не так давно сколихнула Україну, в Житомирській області проведено 140 позапланових перевірок пасажироперевізників. У 13 випадках виявлені порушення вимог транспортного законодавства. Десять з них стосуються випуску на лінію технічно несправних транспортних засобів, 2 - порушень по лінії техобслуговування і ремонту, 1 - неприйняття заходів щодо безпеки руху.

Випадків керування автобусами та маршрутками в нетверезому вигляді зафіксовано не було.

Однак, як зазначив Іван Прохоренко, з початку 2010 року в Житомирській області співробітники ДАІ зловили 12 тисяч водіїв «під мухою».

Вісім випивших водіїв керували маршрутними таксі.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!