Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Троє немовлят померли, отруївшись дитячими молочними сумішами
 
15-11-2010, 20:27  Випадки

Троє немовлят померли, отруївшись дитячими молочними сумішами

 
Молочна суміш могла стати причиною смерті дітей

Троє немовлят померли, отруївшись дитячими молочними сумішами



Троє немовлят померли протягом місяця від отруєння в селі Косарі Кам'янського району на Черкащині. Всі діти харчувалися штучними сумішами.
У четвер, 11 листопада, о 4.30 ранку косарчанка Світлана Совки викликала «швидку» до немовлят-близнюків. Один з п'ятимісячних немовлят до приїзду лікаря помер.

«Інший не подавав ознак хвороби, тому його не госпіталізували. Мати з іншою дитиною вранці поїхала до райцентру в дитячу лікарню на обстеження, але там же і друга дитина померла. Сьогодні вже відомо, що ці діти померли від отруєння », - розповів сільський голова Василь Воропай.

Місяць тому в Косарях померло немовля 4-х місяців. За висновком лікарів, причиною стало теж отруєння. Усіх цих немовлят матері годували штучними сумішами. За словами сільського голови, проби води з криниць, а також тих молочних сумішей санепідстанція відправила до Києва на аналізи.

Нагадаємо, 28 липня Головний державний санітарний лікар Харківської області Тетяна Колпакова повідомила, що велика кількість хворих кишковими інфекціями дітей - на совісті батьків. Всього на Харківщині за минулу 5 місяців поточного року ними захворіло 719 дітей віком до одного року.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!