Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Прокуратура перевірить сади і школи, в яких встановлені апарати кисневих коктейлів
 
17-11-2010, 21:04  Випадки

Прокуратура перевірить сади і школи, в яких встановлені апарати кисневих коктейлів

 
Прокуратура Херсонської області, спільно з регіональним Держгірпромнаглядом перевірять законність встановлення та експлуатації апаратів з приготування кисневих коктейлів у дитячих садках і шкільних закладах області.

0



Про це повідомив прес-секретар прокурора області Федір Самойленко.

За його словами, відповідна перевірка буде завершена до понеділка 22 листопада.

У той же час, як уточнили в прес-службі Держгірпромнагляду, на сьогоднішній день немає офіційної статистики з приводу наявності таких апаратів в Країні, оскільки ведення такого обліку не передбачається чинним законодавством.

У відомстві також повідомили, що розслідування причин інциденту, що стався 16 листопада в одному з дитячих садів Херсона, приблизно буде завершено протягом 10 днів, після чого його підсумки будуть передані правоохоронним органам і оприлюднені. При цьому, у разі необхідності проведення додаткових експертиз розслідування може затягнутися в часі.

Нагадаємо, що 16 листопада, близько 11 години ранку в дитячому садку № 8 в Херсоні (вул. Айвазовського 3а) стався вибух апарату для приготування кисневих коктейлів "Піноутворювач кисневий (фірма" Здоров'я "м. Єкатеринбург, ТУ 24.00.4902-86)" . В результаті НП постраждали троє людей, в тому числі двоє 4-річних дітей. Всі постраждалі з травмами і опіками різного ступеня тяжкості перебувають у лікарнях. Жінка 1964 року народження отримала опіки 1,2,3 ступеня обличчя, рук і тулуба і перебуває в опіковому відділенні в стані середньої тяжкості. 4-річний хлопчик, який стояв поруч із співробітницею, отримав опіки обличчя та кистей рук 3 ступеня і у важкому стані потрапив до реанімаційного відділення. Друга дитина відбулася переляком, незначними опіками та синцями.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!