Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Ужгороді начальник варти МНС врятував 12-річного хлопця від загибелі
 
25-11-2010, 12:30  Випадки

В Ужгороді начальник варти МНС врятував 12-річного хлопця від загибелі

 
В Ужгороді серед білого дня загорілася одна з квартир в 5-поверховому будинку на вулиці Легоцького. Коли на місце виклику прибули рятувальники, хтось із жителів повідомив, що на верхньому поверсі може перебувати дитина ...

В Ужгороді начальник варти МНС врятував 12-річного хлопця від загибелі

Віддавши наказ на ліквідацію загоряння, начальник караулу побіг двома поверхами вище, щоб перевірити приміщення, яке вже було заповнено димом.

На гасіння пожежі, повідомлення про який надійшла в оперативну диспетчерську службу ГУ МНС в обідній час 10 листопада, прибули 2 відділення вогнеборців.

Поки рятувальники гасили полум'я, капітан служби цивільного захисту Іван Бонгар побіг на пошуки дитини, яка, можливо, перебувала у квартирі двома поверхами вище. Увійшовши до приміщення, начальник караулу опинився в густому диму, який через вентиляційні канали заповнив квартири 4 і 5 поверху.

При нульовій видимості, в останній кімнаті пожежний руками на дотик знайшов дитину. Підхопивши 12-річного Вадима на руки, Іван Бонгар виніс хлопчика на вулицю і передав його в руки фельдшера самостійної державної пожежної частини № 1. Медик-рятувальник привів хлопчика до тями і надав йому першу медичну допомогу.

У той час, після ліквідації 2-х незначних осередків займання, бійці МНС згуртували сили щоб погасити полум'я в спальній кімнаті. Добиратися до нього вирішили двома шляхами - через коридор і по висувній автодрабині на балкон третього поверху.

Температура горіння була такою високою, що в квартирі на 5-му поверсі в деяких місцях навіть ушкодився ламинат. А через півтори години після ліквідації пожежі стіни спальної кімнати мали температуру в 45 градусів за Цельсієм.

Спираючись на той факт, що в квартирі знаходилося декілька осередків загоряння, фахівці пожежної справи причиною виникнення пожежі називають підпал. А в його скоєнні правоохоронці підозрюють чоловіка 58-річної господині, зниклого з квартири разом зі своїми речами.

У результаті пожежі повністю вигоріла одна кімната, а інші приміщення разом з усім майном були сильно закопчені. Завдані збитки попередньо оцінюються в 35 тисяч гривень.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!