Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ЧП в житомирській школі: двоє дітей знаходяться у важкому стані
 
29-09-2009, 13:56  Випадки

ЧП в житомирській школі: двоє дітей знаходяться у важкому стані

 
'ЧП

Сьогодні, 28-го вересня близько 12:00 в МНС поступило повідомлення про те, що в Житомирі ймовірно відбувся витік газу в приміщенні загальноосвітньої школи №8, у зв'язку з чим почалася евакуація дітей. На місце прибули рятувальники МНС, правоохранители, працівники санепідемстанції, місцевих органів влади та інші.

Про це , повідомив Ігор Кроль, начальник прес-служби МНС в Житомирській області.

Бійці МНС в апаратах захисту органів дихання провітрили приміщення учбового закладу. Що тим часом 47 вчаться, які відчули погіршення стану здоров'я, були доставлені до дитячих лікувальних установ міста і області.

За станом на 17:00 госпіталізовано 44 дитину, з них 2 у важкому стані, 13 - середньому ступеню тяжкості, останні діти - в задовільному стані.

За попередніми даними, під час перерви в чоловічому туалеті на першому поверсі було розсіяне або ж вилите газоподібна речовина, яка негативно впливає на органи дихання. Всім пострадавшим проведені загальноклінічні і біохімічні дослідження.

Працівниками міської СЕС узяті проби повітря.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!