Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області співробітниця підприємства, яка впала з 4-метрової висоти залишила сиротами двох дітей
 
30-11-2010, 01:50  Випадки

У Житомирській області співробітниця підприємства, яка впала з 4-метрової висоти залишила сиротами двох дітей

 
Двоє працівників одного з підприємств Чуднівського району Житомирської області, чоловік і жінка, впали з чотириметрової висоти, перебуваючи в ящику для зберігання картоплі.

0



Про це повідомляє прес-служба управління Держгірпромнагляду по Житомирській області.

Нещасний випадок стався 21 листопада на території ТОВ «А.Т.К.» в с. Краснопіль Чуднівського району при проведенні робіт з очищення металевих конструкцій ферми овощекартоплесховища від бруду.

За попередніми даними, водій залишив без нагляду автокар, за допомогою якого працівники були підняті на висоту в ящику. У період відсутності водія автомеханізм почав рухатися, і ящик, в якому знаходилися потерпілі, зіскочив з лап.

У результаті падіння 51-річний робітник і 35-річна робоча отримали травми різного ступеня тяжкості і були доставлені до лікарні.

Як уточнює прес-служба, жінка отримала важкі травми голови, їй була зроблена операція в обласній лікарні. Однак на 5-й день після операції вона померла в лікарні.

У родині загиблої залишилися двоє дітей 1998 р. і 2005 р.н., яких жінка виховувала сама.

При управлінні Держгірпромнагляду по Житомирській області створено спеціальну комісію для розслідування нещасного випадку.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!