Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області поїзд протаранив машину: одна людина загинула
 
8-12-2013, 09:16  Випадки

У Житомирській області поїзд протаранив машину: одна людина загинула

 
У Чуднівському районі Житомирської області електропоїзд протаранив машину, в якій знаходилися працівники ПАТ « Цикорій ».
'У

Про це повідомили в прес- службі територіального управління Держгірпромнагляду в Житомирській області.
Нещасний випадок з важким і смертельним наслідками стався 2 грудня в с. Подолянці Чуднівського району. Слюсарі ПАТ « Цикорій », 1970 і 1971 років народження, під час обідньої перерви, потрапили в ДТП.

Аварія сталася на переїзді залізничних колій в 3 км від заводу в результаті зіткнення легкового автомобіля з електропоїздом. За кермом власного автомобіля знаходився один із слюсарів.

Один з чоловіків отримав важку черепно -мозкову травму та забій грудної клітини. На даний момент він знаходиться в реанімації у вкрай важкому стані. Другий потерпілий від отриманих травм помер на місці аварії.

Ймовірна причина нещасного випадку - порушення правил дорожнього руху glamour-nail.in.ua.

Територіальне управління Держгірпромнагляду створило спеціальну комісію з розслідування даного нещасного випадку зі смертельним результатом. В даний момент комісія з'ясовує обставини і причини аварії.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!