Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Збіг чи рок - після щеплення від краснухи дівчинка опинилася в лікарні
 
7-12-2010, 01:21  Випадки

Збіг чи рок - після щеплення від краснухи дівчинка опинилася в лікарні

 
У Житомирській області після щеплення від краснухи госпіталізували школярку. Лікарі впевнені, що укол тут не причому, просто так склалися обставини. Бабуся учениці переконана, що хворобу викликала саме вакцина. Вже більше тижня дівчина в лікарні, а медики визначаються з діагнозом.
У той день в школі проводили планову вакцинацію, а дівчина прийшла якраз після ангіни. Вона стверджує, що попередила лікаря і просила не робити укол.

'Збіг



- Я попереджала лікаря, що я хворіла і лежала в лікарні. Мені сказали, що я не зможу вступити нікуди на навчання. Потрібно всім зробити це щеплення, обов'язково, - згадує Наталя Деменчук.
Дівчина - кругла сирота. Її бабуся каже, що ні медики, ні вчителі не попередили її, що дитині потрібне щеплення. Увечері дівчині стало погано, довелося навіть викликати «швидку».
Після щеплення пройшло більше тижня, Наталія досі в лікарні. Дівчина схудла і практично нічого не їсть. А медики до цих пір не говорять, який у дитини діагноз.
- Учора її почало «підкидати» ввечері. Днем викликали нейрохірурга. Йому дитина пояснює, що крутиться голова, нудить. Кожен день їй гірше й гірше, - говорить бабуся дівчини Лідія Коваль.
Лікарі стверджують, що стан дівчини ніяк не пов'язаний із щепленням. Журналістам повідомили, що у Наташі підозра на бронхіт і вегето-судинну дистонію, і тому найближчим часом її відправлять в область. До слова, така реакція після щеплення тільки у Наталі. Укол від краснухи отримали 30 учнів.
Медик, який робив щеплення, каже, що укол від краснухи може дати побічний ефект, але тільки на п'ятий день. А дівчині стало погано вже ввечері. Бабуся школярки вирішила - почекає, що скажуть обласні лікарі. Однак, незважаючи на висновки, пенсіонерка збирається вимагати незалежної експертизи і подасть на медиків до суду.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!