Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві серед білого дня обікрали супермаркет!
 
23-02-2011, 22:54  Випадки

У Бердичеві серед білого дня обікрали супермаркет!

 
З погіршенням життя і зниженням добробуту у деяких жителів міста Бердичева загострюється бажання взяти щось безкоштовно, просто кажучи - вкрасти. І якщо в маленьких магазинчиках весь товар знаходитися далеко на полицях під охороною пильних продавщиць, то на теренах супермаркетів, де все можна дістати рукою, спокуса прихопити щось з собою дуже велика.

У Бердичеві серед білого дня обікрали супермаркет!



І, виявляється, не всі здатні опиратися спокусі і боротися зі спокусою при вигляді смакоти що лежить без охорони. От і за минулу добу один з магазинів міста був обкрадений бердичівлянкою що знаходилася під впливом почуття голоду.

У відділення міліції надійшла заява від працівників одного з супермаркетів міста Бердичева, в якому вони просять знайти і прийняти заходи щодо невідомої жінки, яка скоїла крадіжку продуктів на суму ... 5 гривень.

Більше докладної інформації про «крадіжку року» поки не надходило, поки з'ясовується причина неуважності охорони супермаркету, яка допустила розкрадання. Не виключається можливість злочинної змови чи злочинні підступи конкурентів магазину.

Іван ФЕДОРОВ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!