Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі інспекція з питань захисту споживачів штрафує за неправильні цінники
 
20-02-2012, 18:29  Суспільство

У Житомирі інспекція з питань захисту споживачів штрафує за неправильні цінники

 
Досить часто мешканці нашого міста, скаржаться на неправильно вказані ціни на товар на полицях супермаркетів Житомира. Вартість, зазначена на ціннику під продуктом, на касі виявляється на порядок вище. Продавці або ж адміністратори магазину виправдовуються тим, що ціна вже нова, а цінник не встигли ще поміняти.

'У



«Така мотивація, як не встигли поміняти цінник, в магазинах не повинно бути. Покупець не винен, що в супермаркеті щось не встигають. Якщо вартість товару вища, ніж зазначено на ціннику, потрібно звертатися до інспекції з питань захисту споживачів, інспектори відразу виїжджають на перевірку. У разі підтвердження факту, на порушників накладаються штрафні санкції », - прокоментували ситуацію в інспекції з питань захисту споживачів у Житомирській області.

За невідповідність вартості продукту ціною, вказаною на ціннику, магазин може заплатити штраф до 170 грн. У разі повторного порушення - до 15 неоподатковуваних мінімумів громадян. Правда, скарг на такі порушення в області мало, всього близько 3-4 за 2011 рік.

Телефон інспекції з питань захисту споживачів у Житомирській області, куди можна звертатися зі скаргами - 41-89-86
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!