Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Користувач знайомився в Інтернеті і ... грабував
 
19-03-2011, 22:12  Випадки

Користувач знайомився в Інтернеті і ... грабував

 
Чергового альфонса затримали в Іркутську. Своїх жертв він знаходив в Інтернеті на сайті знайомств. На накачений оголений торс з фото юні шанувальниці швидко клювали. Дівчата від 14 і старше з задоволенням знайомилися з Віталієм Аркадовим. Ім'я було, ясна річ, вигадане. Інтернет-залицяльник, зробивши кілька нехитрих компліментів, запрошував своїх обраниць на рандеву.

0



- Відразу після зустрічі в кінотеатрі, дівчина прибігла в міліцію, - говорить «Комсомолці» співробітник прес-служби ГУВС по Іркутській області Герман Струглін. - Заплакана іркутянка розповіла, що вони чудово провели разом час. По дорозі додому молодий чоловік, побачивши в її руці мобільний телефон, попросив подивитися. І взявши в руки річ, втік.

Злочинця затримали в Братську. Виявилося, що він і там пограбував двох дівчат. Афериста відправили до слідчого ізолятора, потім отримав умовний термін. І скориставшись цим, втік до Іркутська. Тут у мікрорайоні Зелений він, познайомившись з черговою жертвою, виніс з її квартири ювелірні прикраси.

Грабіжника знову затримали, і скоро знову будуть судити. На його рахунку вже 10 подібних злочинів.
За матеріалами kp.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!