Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житель Житомира підробляв, обрізаючи телефонні кабелі в своєму районі
 
22-12-2012, 17:33  Кримінал

Житель Житомира підробляв, обрізаючи телефонні кабелі в своєму районі

 
З початку грудня в Житомирі вчинено кілька крадіжок телефонних кабелів. Нічного «мисливця» за кольоровим металом затримали безпосередньо після чергового демонтажу проводів.

'Житель


Близько 4 ранку в оператора Укртелекому спрацювало сигнальне оповіщення про пошкодження телефонного кабелю. Такі повідомлення відразу передаються в міліцію. Тому разом із зв'язківцями за певною адресою виїжджають і правоохоронці.

Вже на місці події з'ясувалося, що причиною пошкодження є перерубані дроти. З підвального приміщення багатоповерхівки було демонтованого майже 30 метрів кабелю телефонного зв'язку.

Оглянувши місце події, міліціонери відразу ж звернули увагу на свіжі сліди на снігу, що починалися на виході з підвального приміщення будинку і прямували на одну з вулиць. У цьому ж напрямку пішли і бійці, викликавши на підмогу ще одну групу затримання УДСО.

Обстежуючи навколишні двори, правоохоронці досить далеко віддалилися від місця події, і не дарма. По свіжому снігу добре були помітні вже знайомі сліди, які вели в приватний сектор, а незабаром бійці побачили і того, кому вони належали.

Людина тягла санчата, навантажені змотаним телефонним кабелем. Згодом з'ясувалося, що він має при собі ще й відповідні інструменти - кусачки, сокира, викрутки, ключі для відкривання підвалу, ножиці та інше, що, ймовірно, використовував для демонтажу проводів.

Вже у відділенні міліції, куди його доставили після прибуття слідчо-оперативної групи для з'ясування всіх обставин, він розповів, що таким чином підробляв. Провід демонтував, обпалював, а потім кольоровий метал здавав у пункти прийому металобрухту. Про шкоду своїх дій для інших людей 30-річний чоловік не замислювався. До речі, проживає він у тому ж районі міста, де і «полював» ночами.

Вже встановлено близько десятка крадіжок кабелю, до яких причетний «мисливець». У всіх випадках розпочате кримінальне провадження щодо ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням яка завдала великої шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Відповідальність за такий підробіток - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!