Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві риболовля забрала життя 60-річного пенсіонера
 
26-05-2011, 20:57  Випадки

У Бердичеві риболовля забрала життя 60-річного пенсіонера

 
З кожним днем наближається літо, і жителі міста Бердичева вже можуть відчувати його тепло. У такий час не до роботи, і більшість людей вважає за краще проводити своє дозвілля на лісовій галявині з ароматним шашликом в руках, або ж на березі водойм, яких незліченна безліч за містом і в селах Бердичівського району. І якщо посиденьки в лісі цілком нешкідливі, то відпочинок на воді цілком може призвести до трагічних наслідків.

'У



На жаль, незважаючи на всі застереження рятувальників, жителі міста ще не освоїли техніку безпеки при поводженні на воді. А тому то й справа надходить інформація про страшні знахідки. У відділення міліції за телефоном 102 зателефонувала мешканка села Закутинці Бердичівського району яка повідомила про те, що у воді місцевого озера бачила труп невідомого. На місце події відразу ж виїхала слідча група, яка дійсно виявила у воді утопленика.

Як вдалося дізнатися, тіло належить бердичівлянину 1951 року народження, особу і місце проживання загиблого теж встановлено. Ведеться слідство з метою дізнатися, що стало причиною смерті чоловіка, і чи була його загибель просто нещасним випадком на риболовлі.

1C:Техподдержка 1C-support.ru - Сайт помощи пользователям программ "1С:Предприятие".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!