Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Заступник мера міста Бердичева порадив рятувальникам самостійно заробляти гроші
 
28-06-2012, 01:23  Суспільство

Заступник мера міста Бердичева порадив рятувальникам самостійно заробляти гроші

 
Незадовільний стан міського бюджету в Бердичеві відображається відразу ж на всіх комунальних підприємствах без винятку. Ось і днями «поліпшення» відчула на собі міська комунальна рятувально-аварійна служба на воді, яка, незважаючи на те, що за минулі кілька днів два рази виїжджала для порятунку потопаючих, нині опинилася в скрутній ситуації і змушена просити посильну допомогу у місцевої влади . Однак останні втім, допомогти не поспішають.

'Заступник



На черговому засіданні виконавчого комітету міста Бердичева, яке відбулося у вівторок, 26 червня, заступник мера міста Бердичева Онофрійчук Сергій Петрович прилюдно відчитав начальника міської комунальної рятувально-аварійної служби на воді за те, що той «посмів» написати листа з проханням про виділення його відомству двадцяти літрів бензину.

Сергій Петрович зазначив, що недавно на потреби рятувальників була виділена значна сума коштів на покупку трьох прожекторів і нового водолазного обладнання, так що просити ще й бензин - це верх некоректності. Заступник міського голови звернувся до начальника служби порятунку на воді з пропозицією подумати, і самому знайти кошти на дороге паливо. Пан Онофрійчук готовий навіть підказати, де взяти гроші - при особистій зустрічі по закінченню засідання виконкому.

Як тепер буде заробляти собі на життя служба порятунку потопаючих, дізнаємося пізніше. Можливо, вона буде катати туристів на своєму катері, або вчити новачків екзотичному дайвінгу, а може, почне рятувати людей згідно з встановленими розцінками - про нововведення в правилах поведінки на воді дізнаємося пізніше.

Денис Заремський
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!