Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Під Житомиром затримали людей, які намагалися на трасі продавати «золото»
 
21-07-2011, 23:35  Випадки

Під Житомиром затримали людей, які намагалися на трасі продавати «золото»

 
На автодорозі Житомир - Бердичів (траса Житомир – Могилів-Подільський) в обід біля повороту на село Зарічани стояла машина з іноземними номерами. Як розповіли журналістам очевидці подій, в ній сиділи кілька людей. Один стояв біля узбіччя. Один з водіїв, побачивши таку ситуацію, зупинився біля них, дізнатися, чи не сталося чого, і чи не потрібна допомога. У відповідь водій почув банальну історію, мовляв, скінчився бензин, потрібні гроші, і йому тут же запропонував "продавець" купити дві золоті печатки.

Під Житомиром затримали людей, які намагалися на трасі продавати «золото»



Просив недорого, всього 500 гривень за пару. Чоловік вже було вирішив допомогти в такій ситуації незнайомцям, тим більше, що просили за золото недорого.
У цей час близько машин з'явилися оперативники. Як виявилося, одному із співробітників правоохоронних органів, який проїжджав мимо, здалася підозрілою ситуація на дорозі. Він і викликав наряд. Під час перевірки в машині «іноземців» було виявлено декілька упаковок з золотом ... Міліція встановлює особи «продавців», а також походження «золотого» товару.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!