Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Зірки, які залишилися жити після смерті
 
25-08-2011, 12:56  Випадки

Зірки, які залишилися жити після смерті

 
Після невдалих життєвих ситуацій зірки не завжди охоче говорять про те, що трапилося, але завжди пам'ятають, як вони втікли від смерті.

Зірки, які залишилися жити після смерті



Борис Моісеєв ледь не загинув у момент операції. На свою зовнішність знаменитість ніколи не шкодувала грошей. Артист досить часто вдавався до послуг пластичного хірурга. У співака зупинилося серце під час однієї з таких операцій. Лікарі боролися за його життя протягом сорока хвилин.

Після того випадку виконавець сказав: «Багато хто говорить, що в стані клінічної смерті бачать світло в кінці тунелю. Я нічого такого не бачив і нікуди не літав. Тільки пам'ятаю, як клацав по носі тих, кого не люблю і тих, хто коли-небудь в житті робив мені боляче ».

Втім, навіть перенесена їм клінічна смерть не змусила Бориса відмовитися від пластичних операцій. Єдине що змінилося, за його твердженням, він перед кожною операцією став прощатися зі своїми друзями і відвідувати храми.

Зірка «Основного інстинкту» Шерон Стоун вважає, що вона мало не померла від внутрішньої кровотечі після того, коли в результаті травми у неї розірвалася артерія біля основи черепа.

Але в деяких відносинах, за словами актриси, це був прекрасний досвід: «Я навчилася не боятися смерті, і тепер я можу повідомити іншим людям, що це чудово і що смерть - це дар. Це не означає, що ви повинні відразу вбити себе, але коли смерть прийде до вас, це буде славна і красива річ ».

Алла Пугачова, вирішивши «омолодитися», так само мало не загинула через пластичної операції. У 90-х роках вона вирішила зробити пластику обличчя, грудей і відкачати близько десяти кілограмів жиру.

Медики попереджали співачку, що така кількість пластики вважається критичною і може привести до летального результату. Але Аллу Борисівну було не зупинити. У Цюріху знайшлися фахівці, які взялися за такий обсяг операцій. І як не дивно, все пройшло успішно. Побачивши себе в дзеркалі, Алла Борисівна обімліла. Перед нею постала гарна, а головне молода жінка. Але довго радіти не довелося. У Пугачової піднялася дуже висока температура. У руки вже московських фахівців Алла Пугачова потрапила без свідомості. У Алли Борисівни в міській лікарні № 15 зафіксували клінічну смерть.

Сталося відторгнення організмом імплантату грудей, що призвело до нагноєння і важкої інтоксикації. Співачку дивом врятували російські медики. Як зізналася Алла Борисівна, вона нічого не бачила в період клінічної смерті. Можливо, саме це і допомогло повернутися їй на землю.

У 2003 році Оззі Осборн зламав собі шию і вісім ребер, а так само отримав розрив легенів після того, як перекинувся через кермо свого спортивного велосипеда. Але епатажний музикант вижив - правда, він ледь отямився після медичної коми. Про кому, до речі, він дуже детально повідав у своїх мемуарах «I Am Ozzy», а так само у фарбах розписав бачення, які відвідували його в той час, як він був без свідомості.

Знаменитий співак Олег Газманов, ставши жертвою халатності і неорганізованості техперсоналу концертного майданчика, тримаючи в руці мікрофон, відчув настання моменту надприродності.

Співак сказав: «Опинившись в точці без звуку, кольору і запаху, я не відчував абсолютно ніяких почуттів. Я взагалі не розумів, де перебуваю. Було лише чітке усвідомлення того, що саме тут мені буде дуже добре ».

І раптом, в якийсь момент Газманов почув тихий, спокійний голос, який заявив, що при бажанні він може залишатися на землі. Тільки для цього Олег Газманов повинен зрозуміти, що конкретно його там тримає. І коли він почав перерахування незакінчених ним справ, несподівано прокинувся.

«Як з'ясувалося пізніше, техперсонал забув заземлити провід, - згадує співак. - Мене вдарило струмом з величезною силою. Кажуть, що в таких випадках люди не виживають ».

Актор Дональд Сазерленд в 1979 році пережив важку боротьбу з менінгітом, яка ледь не коштувала йому життя. Пізніше він так описував цей момент: «Раптово біль, лихоманка і гострий стрес, здавалося, випаровуються. Я плив над моїм тілом, оточений м'яким блакитним світлом. Я почав ковзати по довгому тунелю, віддаляючись від ліжка ... Але раптом я виявив, що знову повернувся у своє тіло. Лікарі сказали мені пізніше, що я насправді за цей час пережив клінічну смерть ».

Співачка Ірина Понаровська пережила клінічну смерть в 1979 році на гастролях в Курську. Друге народження артистки місцеві лікарі назвали дивом. Її серце не билося чотирнадцять хвилин. Під час сольного концерту прямо на сцені Ірині несподівано стало погано. Вона доклала багато зусиль для того щоб зайти за куліси і тут же втратила свідомість.

Як з'ясувалося пізніше, виною цьому стала неправильна дієта, саме через неї у зірки відмовили нирки.

«Я чітко не пам'ятаю свого повернення, але зате чітко пам'ятаю те яскраве світло і незабутню красу, яку бачила під час клінічної смерті. Темрява і морок залишилися позаду, а на душі було надзвичайно спокійно », - пізніше розповіла артистка.

Курські лікарі за життя співачки, боролися приблизно близько двох місяців. Закінчилося, на щастя, все благополучно. А по закінченню деякого часу Понаровська виявила у себе дар ясновидіння. Вона відчувала всі важливі прийдешні події, які стосувалися її близьких та родичів. Так Ірина передбачила своє друге заміжжя, і не раз захищала сина від дурниць і неприємностей.

Сандра Буллок, яка летіла на свята в Джексон Хоул, штат Вайомінг, потрапила в авіакатастрофу: її реактивний літак з двома двигунами викотився за межі злітно-посадочної смуги. Літак розвалився на шматки, але Сандра, її тодішній бойфренд Боб Шнайдер і два члени екіпажу дивом залишилися неушкодженими.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!