Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Києві міліціонер на пішохідному переході збив дівчину з Житомирської області
 
11-09-2011, 16:00  Випадки

У Києві міліціонер на пішохідному переході збив дівчину з Житомирської області

 
'У

У Києві на пішохідному переході міліціонер збив на смерть молоду жінку, не зупинившись навіть тоді, коли побачив зупинилися авто перед переходом.

Цей пішохідний перехід місцеві жителі вже охрестили «переходом смерті». Майже щодня тут збивають людей, дізналися журналісти ТСН, які прибули на місце аварії.

Трагедія сталася 9 вересня. 38-річна Наталя йшла по пішоходному переході. Дівчина перетнула півдороги, як раптом на четвертій смузі вилетіла біла «Шкода». Навіть побачивши що інші авто зупинилися, водій службової машини навіть не загальмував.

«Дівчина відлетіла на 10 метрів від пішохідного (переходу). Взуття лежало трохи далі від переходу. Ще півгодини чекали «швидку», люди бігали в госпіталь, щоб їй допомогли, але ніхто нічого не зробив », - повідомив один з очевидців ДТП.

Розбите лобове скло і сліди крові на асфальті. Сюди з'їхалося майже все управління міліції. Прокурори, керівники і звичайні люди в погонах. Проте від коментарів всі відмовлялися.

За непідтвердженою інформацією, за кермом був працівник лінійного відділу міліції залізничної станції «Київ-Пасажирський». Куди поспішав і на якій швидкості - колеги завзято мовчать.

Буквально через кілька хвилин після появи ТСН правоохоронці прибирають машину. А кров змивають.

До лікарні жінка поступила у вкрай важкому стані, з численними переломами. І відразу опинилася на операційному столі.

Як повідомляє «Комсомольська правда в Україні», постраждалу доставили у відділення політравми 17-ї лікарні Києва. Лікарі кілька годин боролися за її життя. Але травми виявилися занадто важкі - жінка померла.

Жертвою лихача у погонах стала Наталія Залізінская з Овруча Житомирської області. Удома її чекали літня мама та 12-річна дитина.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!