Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Депутат обласної ради спровокував криваву бійню в Бердичівському ресторані
 
15-11-2011, 19:48  Випадки

Депутат обласної ради спровокував криваву бійню в Бердичівському ресторані

 
Місто Бердичів досить тихе і спокійне містечко, а також люди його не відрізняються в тверезому вигляді буйність характеру і агресивною поведінкою. Звичайно, трапляється всяке - буває, що й носи один одному підлітки порозбивали. А як же без цього? Побилися, потім помирилися, ще й випили за це - саме так народжується у нас міцна чоловіча дружба ... Напевно.

'Депутат



Ця історія трапилася нещодавно в одному з ресторанів міста Бердичева, а якщо бути точніше - то в трактирі зі звучною назвою «Три Товстуни», куди бердичівський бізнесмен запросив відпочити інвесторів з Німеччини. Тоді вони ще не знали, які неприємності обіцяє їм прийдешній вечір, адже на біду саме це місце намітив собі для відпочинку якийсь Х., який є відомим підприємцем і депутатом Житомирської обласної ради.

А почалося все з того, що живе у нас золотих справ майстер, який виготовляє ювелірні вироби краси небаченої. І вирішив він якось раз спробувати самостійно інтегрувати в Європу, не чекаючи поки це зробить вся його рідна країна. Знайшов собі хороших партнерів з Німеччини, які зацікавились співпрацею, та боляче страшно їм було бізнес в Бердичеві починати - кажуть, тут відкати великі і податки божевільні, а люди - взагалі здичавілі від кризи. Але нічого, умовив їх наш земляк приїхати в Україну на свої очі град Бердичів споглядати. А заодно і переконається, що не все тут так погано, як по телевізору показують у Німеччині.

Приїхали німці, місто побачили, на людей подивилися і вирішили, що місцевий бізнес-клімат як не можна більш підходить для їхніх інвестицій, які можуть тут зміцніти, набратися сили і хороший дохід приносити. Ударили по руках, про співпрацю домовилися, вирішили відсвяткувати. Так бердичівський бізнесмен з дружиною і двома німцями опинилися в ресторані «Три товстуни».

Вийшло так, що в цей же час депутат обласної ради Х. разом зі своїми друзями теж відпочивав (і дуже активно) в даному закладі, і припала йому до серця краса дружини ювеліра. Вже він і на танець її запрошував кілька разів, напевно хотів розповісти про роботу свою депутатську, а може про досягнення уряду Азарова навіть - а не відповідала холодна красуня на його пропозиції прихильністю. Замість цього вона з радістю погодилася на пропозицію галантного німця, і закрутилася з кавалером у вихорі танцю.

Запалився тоді гнів в душі відкинутого шанувальника - це як же так, що мені, підприємцю і депутату відмова була дана, а якомусь немісцевому джентльменові танець подарований? Випивши для хоробрості, пан Х. попросив жінку порозумітися, висловлюючись голосніше, ніж належить в пристойному суспільстві і такими словами, що ні в казці сказати, ні пером описати. При цьому доводив він свою правоту, грубо беручи даму за білі рученьки і намагаючись силою заволодіти її увагою.

Це не могло сподобатися її чоловікові, і золотих справ майстер зажадав від нетверезого Х. залишити його дружину у спокої, мирно пояснюючи, що той своєю поведінкою вже переступив межу дозволеного. У відповідь депутат обласної ради почав загрожувати ювелірові карою небесною, так як не має права простий хлоп депутату вказувати, що йому робити і з ким ночі проводити. Не стерпів золотих справ майстер образи, та засвітив государю в царський око, щоб неповадно було чужих дружин ображати. Тут-то і підбігла численна свита депутата Х., яка від усієї душі «пояснила» ювеліру і його іноземним партнерам, хто такий Х., і як треба з його величністю висловлюватися. Добре пояснила, якісно - німці ще довго будуть лікувати зіпсоване здоров'я, а самого золотих справ майстри побили до втрати свідомості прямо на очах у його дружини.

На наступний день протверезів Х. і поніс заяву місцевим богатирям з міського відділу міліції. Ось, помилуйтеся, що розбійнички з його депутатським величністю зробили, треба покарати винних.

У результаті поки золотник в себе прийшов, поки знайшов у собі сили до міліції дійти, чимало води спливло, а тим часом добрі міліціонери йому вже справа шиють за хуліганські дії і напад на чесного депутата. Що ж Ви робите, хлопці, журиться ювелір, він же перший почав! І в свою чергу теж заяву подає.

Так і лежить до сьогоднішнього дня на терезах Феміди дві заяви - одну депутата Х. і друге від золотих справ майстри.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!