Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичівському районі прийомна донька тримає в страху свою нову сім'ю!
 
18-05-2011, 18:39  Випадки

У Бердичівському районі прийомна донька тримає в страху свою нову сім'ю!

 
Все частіше і частіше співробітникам міліції міста Бердичева доводитися мимоволі брати участь у сімейних сварках і скандалах. Ні, звичайно, виклики і заяви подібного роду були і раніше, але тоді вони в основному стосувалися буйного поведінки перебравших чоловіків, що починали зганяти надлишок п'яної енергії, поколочуючи своїх дружин, яким у пошуках порятунку доводилося бігти до сусідів і викликати міліцію, судорожно набираючи заповітний номер 102. Але зараз збільшилася кількість заяв, в яких люди просять вжити заходів по відношенню до найближчих родичів.

У Бердичівському районі прийомна донька тримає в страху свою нову сім'ю!



Редакція газети «Бердичів Діловий» вже нещодавно повідомляла читачам про те, що в місті Бердичів конфлікти між дітьми та батьками набувають загрозливих масштабів, а озлоблені один на одного родичі заявляють в міліцію на своїх найближчих на світі людей. Це жорстоко і незрозуміло, адже через якусь дрібницю діти починають ненавидіти своїх власних матерів! І навпаки.

Але нещодавно у відділення міліції прийшла заплакана жінка похилого віку, яка повідомила, що її хоче вбити ... донька. Щоправда, не рідна – проживаючи в одному з сіл Бердичівського району жінка колись взяла дитину на виховання, ставши для неї названою матір'ю і роблячи все, щоб дати дівчині справжнє тепло і турботу. Тепер донька підросла, і постійно конфліктує зі своєю прийомною матір'ю. А нещодавно навіть вдарила її, обзиваючи при цьому нецензурними словами і погрожуючи вбити.

Бідна жінка всерйоз побоюється за своє життя, оскільки вважає, що її прийомна дочка веде себе неадекватно, схильна до частих спалахів гніву і мабуть зовсім не вдячна своїй прийомній матері, яка все таки не змогла замінити їй справжню матір.

Іван ФЕДОРОВ

БЕРДИЧІВ Діловий

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!