Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі шахрайка через Інтернет сайти продає людям сміття і ганчірки з секонд-хенду
 
28-11-2011, 17:04  Випадки

У Житомирі шахрайка через Інтернет сайти продає людям сміття і ганчірки з секонд-хенду

 
До редакції «Журналу Житомира» звернулася 35-річна киянка Лариса Рахматова яка стала жертвою житомирської шахрайки.

У Житомирі шахрайка через Інтернет сайти продає людям сміття і ганчірки з секонд-хенду



На популярному сайті оголошень Сландо, де можна продати, купити, обміняти, а також отримати задарма будь-які речі, вона побачила оголошення житомирянки Лідії Литовченко, яка нібито, збираючись на ПМЖ за кордон, віддає безкоштовно весь свій одяг.

Оголошення знаходилося у рубриці "Віддам даром", до нього були прикріплені фотографії досить пристойних речей.

- Я написала жінці, яка сказала, що віддає речі у зв'язку з виїздом за кордон. Відправила мені фото речей щоб я вибрала. Я вибрала. Вона сказала що за доставку посилки Укрпоштою вагою 7 кг. потрібно заплатити 150 грн., і вона відправить посилку післяплатою. Крім того, попросила ще 250 грн. дітям на фрукти в знак подяки. Посилку я сьогодні отримала і заплатила за неї 400 грн. - Розповідає Лариса.

Однак, прийшовши додому і розпакувавши посилку жінка побачила там не одяг, а запаковані в сміттєвий пакет брудні ганчірки, палиці, листя і підошви від взуття.

- Все сміття викинула відразу ж, все смерділо - жах! Посилка була така, як ніби вона її вміст набирала прямо зі сміттєвого контейнера, я думаю так і було. Упаковкою були чорні великі сміттєві пакети, я все викинула, а відірвала тільки адресу відправника, - каже киянка.

Жінка не розгубилася і зателефонувала до Житомира, на поштове відділення за адресою проспект Миру, 4, з якого прийшла посилка, і з'ясувала, що його співробітникам добре знайома Литвиненко Лідія Сергіївна. За їхніми словами, ця житомирянка практично кожен день у цьому відділенні відправляє посилки вагою 5-9 кг.

- Я подзвонила на поштове відділення з якого прийшла посилка і мені сказали що все дуже добре знають Литвиненко Лідію, і що вона кожен день відправляє такі великі посилки 5-9 кг з секонд хендом. А насправді там і секонд, і ганчірки порвані і сміття, а мені вона скидала файл з красивими речами і я замовляла на вибір. Мені не шкода тих грошей що я заплатила, просто виходить що постраждалих вже багато, а законодавство таке, що саме це шахрайство не покараєш і не доведеш, але ж є люди, для яких 400 гривень - це пів пенсії і для них це велика втрата, - каже Лариса Рахматова.

Пізніше, «Журналу Житомира» стали відомі дані житомирського відправника: Литовченко Лідія Сергіївна. Місто Житомир 10020, вул. Малікова 30/74. Електронна пошта, зазначена на сайті Сландо: lit.owhcenko @ ukr.net
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!