Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вікторія Сірик, що відмовилася від цивілізації, померла від виразки шлунка
 
8-12-2011, 21:39  Випадки

Вікторія Сірик, що відмовилася від цивілізації, померла від виразки шлунка

 
У житомирського художника Василя Сірика, який вже багато років разом з родиною живе в глухому лісі, без цивілізації, померла дружина.

Вікторія Сірик, що відмовилася від цивілізації, померла від виразки шлунка



Про це «Журналу Житомира» повідомив читач Ігор Юрченко. Кілька тижнів тому він разом з друзями гостював у пустельників, каже, нічого не віщувало біди: "Вона добре виглядала, дуже багато розповідала про плани на майбутнє".

Інформацію про смерть 43-річної Вікторії Сірик підтвердив близький друг сім'ї Сірик Олег Земнухов.

- Віка померла від перитоніту. Наскільки я знаю, у неї була виразка шлунка. Це, мабуть, і стало причиною зараження. Думаю, такого результату можна було б уникнути, але вони не зверталися до лікарів, - розповідає Земнухов.

Нагадаємо, понад 8 років тому художники Вікторія та Василь Сірик разом з молодшим сином переїхали жити до лісу, де почали будувати своє родове помістя.

Протягом 15 років вони практикували різні методики голодування. Потім стали вегетаріанцями, а починаючи з березня 2010, готувалися до сироїдіння. З грудня минулого року ніхто в родині не вживав у їжу нічого вареного. Відвари трав використовували виключно для купань.


Сироїдіння це спеціальна система харчування, в якій повністю виключається вживання їжі, що зазнала теплової обробки (варіння, смаження, копчення, запікання, приготування на пару тощо).

Дану систему харчування практикують насамперед із міркувань збереження та поліпшення здоров'я, поліпшення фізичної форми, а також з метою вилікуватися від різних захворювань або позбавитися від відхилень (наприклад, ожиріння).

Постійне сироїдіння, на думку дієтологів, є експериментальною системою живлення. На сьогоднішній день, відсутні однозначні наукові дані, що свідчать про те, що постійне суворе сироїдіння підходить безпідставно людині в будь-який період життя, включаючи період росту, вагітність, лактацію, тощо. Дієтологи, в основній масі, радять не зловживати суворим сироїдінням, вважаючи при цьому допустимим тимчасове та / або помірне.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!