Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як підприємливий житомирянин «тирив» пальне з нафтопроводу «Дружба»
 
14-12-2011, 23:33  Випадки

Як підприємливий житомирянин «тирив» пальне з нафтопроводу «Дружба»

 
Нафтопровід «Дружба» - найбільша в світі система магістральних нафтопроводів, побудована в 60-і роки для транспортування нафти з Волго-Уральського району в багато країн Східної Європи. Його маршрут проходить і по території Полісся, «захоплюючи» безліч населених пунктів Житомирської області.

'Як



По трубах «Дружби» в країни далекого зарубіжжя щорічно експортується 66,5 млн. тонн нафти. Правда до кінцевих пунктів доходить значно менша кількість продукту через випадки, подібні тому, який стався в листопаді в селі Клочеве Коростенського району.

Заповзятливий житель вирішив, що держава не збідніє, якщо він для власних потреб «позичить» літр-другий нафти з магістралі. Для спрощення процедури він просто прикрутив до труби краник, ручку від якого завбачливо забирав із собою після кожної процедури відбору пального, боявся, щоб ніхто не зазіхнув на його територію.

Вже не раз співробітники Коростенського міського відділу міліції, які розслідують подібні справи, повідомляли про безліч випадків крадіжки нафти в межах територій, де проходить магістраль «Дружба».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!