Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У центрі міста Бердичева загрожує впасти від старості столітній житловий будинок
 
19-12-2011, 18:35  Випадки

У центрі міста Бердичева загрожує впасти від старості столітній житловий будинок

 
У місті Бердичеві ще збереглося чимало житлових будинків старої споруди, вік деяких з них перевищує навіть сто років. Однак, незважаючи на їх аварійний стан, там до цих пір живуть люди, щомиті переживаючи за те, щоб вночі або посеред білого дня їх старе житло не розвалилося, поховавши їх під уламками, як це було кілька років тому по вулиці Леніна. Покинути свої аварійні квартири мешканці не можуть, так як йти їм в принципі нікуди - житлове питання в місті стоїть досить гостро, і дозволити собі покупку квартири може далеко не кожен.

У центрі міста Бердичева загрожує впасти від старості столітній житловий будинок



Але як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий», наприкінці минулого тижня з одним з аварійних будинків по вулиці Карла Лібкнехта, 2 / 1 ситуація вийшла з-під контролю, тому що він став буквально розколюватися на частини. Перелякані люди вибігали на вулицю, але обійшлося - старий будинок не розвалився.

За чисельним зверненнями мешканців обстежити триповерховий будинок столітньої давності приїхала спеціальна комісія, яка постановила, що проживання в ньому становить небезпеку для життя. Всі мешканці і об'єкти торгівлі місцевих підприємців які займають перші поверхи були евакуйовані, на даний момент люди (а це близько півсотні мешканців!) повністю розселені, підходи до будинку огороджені попереджувальними стрічками, і для підприємців шукають відповідне приміщення для здійснення ними своєї подальшої торговельної діяльності.

Що буде з будинком далі - поки невідомо, але компетентні фахівці вже висловили думку, що займатися його реконструкцією недоцільно, адже набагато дешевше буде побудувати новий, сучасний будинок. Проте своїми силами міська влада проблему вирішити не зможе, тому чекають остаточного рішення «зверху».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!