Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські рятувальники доставляють хліб у села і переносять через замети хворих
 
8-02-2012, 14:36  Випадки

Житомирські рятувальники доставляють хліб у села і переносять через замети хворих

 
У Житомирі рятувальники бригади МНС на руках винесли пенсіонерку з переламаними ногами з заваленого снігом кварталу.

Житомирські рятувальники доставляють хліб у села і переносять через замети хворих



Як повідомили в прес-службі МНС житомирської області, 7-го лютого до рятувальників звернулися працівники служби «103» за допомогою.

Як з'ясувалося, лікарі виїхали на виклик до жінки з переломами обох ніг, але через снігові замети, карета «швидкої допомоги» не змогла під'їхати до будинку.

Будинок постраждалої знаходиться в приватному секторі на схилі гори, і щоб дістатися до автомобіля медиків, потрібно було пройти більше 600 метрів.

На допомогу лікарям було направлено відділення рятувальників. Четверо бійців, на ношах підняли стареньку на гору, передали медикам, які, в свою чергу, доставили її до лікарні.

Усього за останні три доби рятувальники Житомирської області чотири рази надавали допомогу лікарям «швидкої», витягуючи машини із заметів.

В окремих віддалених селах технікою МНС підвозили хліб, на автошляхах рятували зі снігового «полону» легкові і вантажні автомобілі. З деяких будівель соціальних об'єктів прибирали сніг, який погрожував проломити дах.

Тільки за вчорашній день, 7 лютого, в смт. Романів надано допомогу по вилученню карети швидкої допомоги зі снігового замету. У Новоград-Волинському рятувальники допомогли по витягнути із замету муковоз.

У Коростишівському районі на 110 км. траси Київ-Чоп відділення бійців МНС надало допомогу у звільненні легкового автомобіля, в якому знаходилося двоє малолітніх дітей, із снігового «полону». У двох населених пунктах рятувальники чистили дахи лікарні і школи.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!