Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі в результаті пожежі будинок на 4 сім'ї залишився без даху
 
10-02-2012, 10:15  Випадки

У Житомирі в результаті пожежі будинок на 4 сім'ї залишився без даху

 
У Житомирі вночі загорівся житловий будинок на чотири сім'ї.

'У



Про це повідомили в прес-службі ТУ МНС України в Житомирській області.

9 лютого близько 3.30 у м. Житомирі виникла пожежа в дерев'яному будинку, в якому жили 4 сім'ї. Гасити пожежу прибуло 4 відділення пожежників. Рятувальникам вдалося винести з палаючого будинку літню жінку, але вогонь встиг повністю знищити 300 кв. м покрівлі та 55 кв. м дерев'яного перекриття. На щастя, обійшлося без жертв, але тепер 4 родини залишилися без даху над головою.

В даний момент фахівці встановлюють причину пожежі, підраховують суму збитків.

Вранці, 9 лютого, в Радомишльському районі на пожежі ледь не загинули дві людини. У селі Заболоть сталася пожежа в житловому будинку. Дим з будинку помітив сусід і подзвонив в місцеву пожежну частину. По прибуттю на місце події рятувальників МНС, займання було ліквідоване.

Як з'ясувалося, 44-річна господиня будинку разом зі своїм співмешканцем намагалися погасити полум'я самостійно. В результаті цього жінка отримала опіки близько 30% тіла, тому рятувальники передали її в руки медиків. Чоловікові пощастило більше, він відбувся лише незначними опіками і від госпіталізації відмовився.

Опалення в будинку пічне та розміщено з порушенням багатьох правил установки та експлуатації, що і стало причиною пожежі. Вогонь повністю знищив одну з кімнат будинку та домашнє майно що знаходилося в ній.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!